Friday, December 28, 2012

Extra foto's van Tatjana in de Playboy van december 2012 - Kerst

Extra foto's van Tatjana in de Playboy van december 2012 - Kerst

Het blijft genieten van het lekkere lijf vanTatjana Simic. Zelfs de gecencureerde foto's doen ons flink genieten van de altijd sensuele en wulpse Tatjana. Je hoort ons niet zeuren over de zoveelste keer dat deze prachtvrouw in ons favoriete mannenblad is verschenen. En kijk eens naar de geweldige hoge hakken die ze tijdens de fotoshoot aanhad. Voor de liefhebbers is hier een pagina van Tatjana Simic op hoge hakken.

Geniet van de extra foto's van Tatjana Simic in de kerst editie van het bloodblad. En trek alvast maar wat kleding uit, want hier ga je het heel erg warm van krijgen.

HELAAS MAG IK VAN PLAYBOY GEEN GEBRUIK MAKEN VAN DE FOTO'S. DEZE ZIJN DUS VERWIJDERD

3 comments:

 1. Beste redactie van Tatjana Simic blogspot.nl

  Ik heb vernomen dat uw website, http://tatjanasimic.blogspot.nl/2012/12/tatjana-playboy-2012-kerst.html, inbreukmakend fotomateriaal bevat, bestaande uit delen van de fotoreportage van Tatjana Simic, en stills uit de exclusieve Playboy reportage voor SBS 6. Deze content is eigendom van Playboy.
  Ik wil u daarom vriendelijk verzoeken de content van Playboy per direct te verwijderen en mij per omgaande een bevestiging te sturen dat u aan dit verzoek heeft voldaan.
  Bij gebreke van een tijdige of bevredigende reactie ziet Sanoma zich genoodzaakt juridische stappen te overwegen. Ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet.
  Met vriendelijke groet,
  Marketing Playboy / Juridische Zaken Sanoma Media Netherlands B.V.

  ReplyDelete
 2. Deze afbeeldingen zijn inmiddels verwijderd

  ReplyDelete
 3. Beste redactie van Tatjana Simic blogspot.nl

  Bedankt voor het verwijderen van de Playboy content

  Met vriendelijke groet,

  Marketing Playboy / Juridische Zaken Sanoma Media Netherlands B.V.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...